Visual
Placemaking

Spring 2019
As part of a collaborative group project, I worked to redesign 5 lobby spaces within the Doty Fine Arts Building on the University of Texas campus. This project is ongoing starting the spring of 2019 and our contribution culminated in a cohesive group proposal to be submitted to stake holders, including the dean of the college. The project is part of an initiative of the college to adapt the antequated brutalist building to the needs of modern student life and create a cohesive vision throughout a disjointed building.

My contributions focused on the basement level and the stairwell leading into it. Although the idea generation between the team was fluid, all models, floor plans, and elevations are my own.  







Basement Lobby










1.5 Level Stairwell 









Poetry Co
Mark